top of page

Sobre nosaltres

Rosa M. Poyo Arquitectura es dedica a la projecció, direcció i construcció d'obres arquitectòniques brindant solucions integrals i respostes concretes als desafiaments plantejats. En aquest sentit, l'estudi es converteix en un lloc de recerca on es reformulen les temàtiques convencionals de l'arquitectura considerant l'entorn, el clima, els factors econòmics i personals que podrien incidir en les persones que habitaran els espais.

 

La metodologia de treball consisteix en la recol·lecció d'informació i l'anàlisi del problema des de diferents punts de vista per garantir els millors resultats. D'aquesta manera el treball en equips permet una planificació ordenada i l'optimització al màxim dels recursos.
L'organització en qüestions administratives, de documentació i comunicació fan que els desenvolupaments puguin ser concretats dintre del termini i en la forma escaient.


La cordialitat, el respecte i una atenció personalitzada són la clau per poder gaudir del procés. Per això en cada encàrrec es busca la participació activa del client per aconseguir la concreció de projectes que compleixin amb les seves expectatives.

 

La filosofia de Rosa M. Arquitectura es basa en reinterpretar els desitjos i les necessitats dels clients per oferir la millor solució a les qüestions plantejades. L'equip treballa ponderant el disseny com a principal motivador i involucrant als clients convertint-los en els seus aliats per deixar una aportació única a través de l'enriquiment dels llocs intervinguts.

 

 

Arquitecta: Rosa M. Poyo Perelló (Col·legiada núm. 20667)

 

 

 

 

Estudi Rosa M. Poyo Perelló - arquitecta

Especialitat en projectes d'arquitectura, urbanisme i en administració local

bottom of page